Hør hvad vores kunder siger

{

Et godt “skin” er nødvendigt til den cloudløsning, som skolerne vælger.

Den enkelte bruger skal ikke bøvle med en kompliceret og uforståelig brugerflade. Skolebordet er med god grund et populært skin til Office 365. Det er fremtidens skole, vi her ser blive udrullet for øjnene af os.

Læs mere

Længe har vi talt om skolen i skyen og bring your own device.

Skolebordet har nu ca. 150.000 brugere. Det vidner om, at ambitionerne er ved at blive indfriet og ført ud i virkeligheden.

Julich Wiberg
Salgschef, Microsoft Danmark

 

{

Vi oplevede, at mange (både elever og lærere) havde svært ved at arbejde med alle de mange muligheder Officxe 365 giver.

Så da vi blev introduceret for Skolebordet kunne vi se, at det ville give os en meget nemmere og mere struktureret måde at arbejde på.

Læs mere

Det simple dokument flow i Skolebordet tiltalte os.

Samtidig havde vi en stor udfordring med at styre brugerne, og også her havde Skolebordet den helt rette løsning, da de automatisk henter data fra STIL, så klasser, elever og lærere struktureres korrekt.

Peder B. Pedersen
IT-konsulent, Viborg Kommune

 

{

Valget faldt på Skolebordet, da det var det, vores brugere ville ha!. Man er i et sikkert og velkendt miljø, hvor hele processen foregår.

Det er her læreren distribuerer en opgave til eleverne, her eleverne løser opgaven alene eller sammen, her eleverne afleverer og her læreren giver feedback.

Læs mere

Skolebordet er et dokumentværksted, som fodrer vores læringsplatform. Så på den måde er de to systemer et rigtig fint samspil.

Den ene forudsætter den anden. For at vi kan arbejde i læringsplatformen, skal vi have dokumenterne et sted fra. Og dem henter vi så i Skolebordet.

Sanne Kramer
Digital Læringskonsulent, Kolding Kommune

 

{

Med Skolebordet tilbydes kommuner og skoler en markant IT besparelse på infrastruktur.

Skolebordet understøtter på bedste vis ‘bring your own devise’ på en sikker og effektiv måde. Microsoft er ikke bare begejstret for Skolebordet.

Læs mere

Men vi ser løsningen som en unik mulighed for at leve op til kravene for Fremtidens Skole.

Claus Jul Christiansen
Direktør for Microsofts offentlige kunder, Microsoft Danmark

 

{

I Viborg Kommune har vi behov for, at pædagogerne i en travl hverdag, let og nemt kan tilgå personlige og fælles filer.

Det løser vores “Puslebord” på en god og intuitiv måde og vi har filhåndtering på plads.

 

Læs mere

Så vi er klar til Aula i vores dagtilbud.

Peder Borrisgaard Pedersen
IT-konsulent, Viborg Kommune

 

{

Fremtidens Skole er navnet på den samlede indsats for Sønderborg Kommunes kvalitetsudvikling af folkeskoleområdet.

På IT-området betyder det øget IT i form af bred kompetenceudvikling for personalet og bæredygtige platforme for eleverne. 

Læs mere

Derfor har vi valgt Skolebordet, der som didaktisk værktøj hjælper og understøtter denne proces med digitale workflows og samarbejde.

Birgitte Nielsen
Konsulent for IT & Medier, Sønderborg Kommune

 

{

Som en virksomhed i vækst er det altafgørende, at vi har et strømlinet IT-setup på tværs af vores medarbejdere i forskellige lande.

Hvis jeg skal pege på det vigtigste ved Nordic Workplace 365, så er det, at hele koncernen har et fælles ståsted når det handler om arkiver, links, programmer og skabeloner.

Læs mere

Det har en kæmpe effekt både i det daglige arbejde, men også ved opstarten af nye medarbejdere. Når der kommer nye medarbejdere præsenteres de for et meget overskueligt og præsentabelt setup, hvor der aldrig er tvivl om, hvilket digitalt værktøj der skal tages i brug!

Selvom vores forhandlere ofte mestrer et flot engelsk, så er det ikke en selvfølge, at den administrative medarbejder på vores tyske kontor er komfortabel med engelsk som arbejdssprog. Derfor var det afgørende for os, at den digitale platform sprogmæssigt blev tilpasset det enkelte land.

Nordic Workplace 365 er i den grad fulgt med udviklingen i vores virksomhed. Vi har fået en fælles IT-platform, der er agil og kan tilpasses skiftende behov – både blandt vores danske medarbejdere og på de øvrige europæiske kontorer.

Charlotte Jensen
Sales & Purchase Team, LEBA Innovation

 

{

Alle har taget godt imod systemet helt fra start, og vi får begejstrede tilbagemeldinger. Det gælder både fra vores skoler og dagtilbud.

Noget af det vigtigste ved Skolebordet og Tegnebrættet er, at det er blevet meget nemmere at føre dokumenter og informationer rundt mellem skoler på tværs af kommunen og dermed standardisere skabeloner, så alle kan bruge de samme.

Læs mere

Den ensretning gør det nemmere at overskue systemet til stor tilfredshed for dem, der skal bruge det hver dag.

Overblikket er godt og organiseret, og genkendeligheden fra Microsofts design hjælper skoler og dagtilbud meget. Det er nemlig de samme funktioner og det samme udseende, som folk i forvejen kender fra Word og andre Microsoft-programmer. Det gør systemet nemt at arbejde med.

At universet er så velkendt og nemt at tilgå, har også minimeret den tid, skoler og dagtilbud skulle bruge på at implementere og vænne sig til systemet. Alle filer og dokumenter ligger der, hvor man skal bruge dem. Det er nemt at dele og standardisere skabeloner og dokumenter, hvilket er en kæmpe gevinst for tværfagligt samarbejde, som vi har fokuseret meget på i hele kommunen.

Der var en efterspørgsel efter basale funktioner, som kunne gøre brugeroplevelsen mere effektiv, overskuelig og sikker. I Skolebordet og Tegnebrættet har de forskellige funktioner været på plads helt fra start, fordi vi har kørt et tæt samarbejde med Nordic Cloud Technologies om udviklingen.

Derfor har vi ikke haft nævneværdige udfordringer med implementeringen. Tværtimod er alle virkelig glade for resultatet.

Emil Ellekrog Zeuthen
Pædagogisk IT-konsulent, Ringsted Kommune