Om os

OM NORDIC CLOUD TECHNOLOGIES

Vi gør Microsoft Office 365 nemt at bruge

Siden 2013 har vi leveret løsninger med henblik på at forenkle og optimere brugen af Microsoft 365. Vi startede med løsninger til skoler og daginstitutioner og er nok mest kendt for Skolebordet, som med sikker filhåndtering og tæt integration til bl.a. AULA løser udfordringer med dokumenthåndtering og meget mere.

Vi har siden udviklet en tilsvarende løsning til virksomheder, Nordic Workplace 365, som er en enkel og brugervenlig løsning, der forøger virksomhedens produktivitet i dagligdagen ved at fjerne kompleksitet og give medarbejderne nem og hurtig adgang til relevante dokumenter og systemer. Derved bliver det muligt i langt højere grad også at digitalisere jobfunktioner, der udføres af ikke-trænede it-brugere.

Vores løsninger er kørende i både Danmark og Europa.

Direktør Lars Christiansen

I 2007 afsluttede vores direktør sin uddannelse som Cand. it. med en solid baggrund i it, organisation og kommunikation, suppleret af en bachelor i historie og samfundsfag.

I perioden 2007 – 2015 arbejdede vores direktør som forretningskonsulent hos ProActive A/S i København, og hans dedikation og ekspertise førte til en imponerende karriereudvikling. Han gjorde sig bemærket og blev overført til ProActive A/S i Aarhus, hvor hans evner fortsat blev sat i spil for at drive forretningsudviklingen fremad.

Det var imidlertid hans iværksætterånd og ledelsesmæssige kompetencer, der for alvor kom til syne, da han fik muligheden for at opstarte ProActive Odense som lokationsansvarlig. 

I 2016 trådte vores direktør ind i en endnu mere udfordrende rolle, da han overtog direktørposten i Skolebordet.dk, som senere skiftede navn til Nordic Cloud Technologies.

Vores direktørs imponerende karriereforløb fra uddannelse til direktørposten er et inspirerende eksempel på hans dygtighed, engagement og evne til at navigere i en dynamisk erhvervsverden.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 8877 4100
Mail: lars@nordiccloud.dk 

Nordic Cloud Technologies Tidslinje

01
Sep
2013

Skolebordet bliver udviklet

2013
Vi udviklede Skolebordet, som er en 365 platform til skolerne. I dag er 250.000 brugere på platformen.
04
Nov
2018

Kundekredsen vokser til udlandet

2018
I 2018 køber de første kunder Skolebordet udlandet.
03
Dec
2019

Tilføjelse af moduler

2019
I 2019 tilføjede vi flere moduler til vores nuværende produkter, så som automatisk Teamstyring, Links samling, skabeloner, klasser/fællesfilter i Teams og Skolebordet blev synkroniseret med hinanden.
03
Feb
2020

Udvikling af Puslebordet

2020
Vi udviklede Puslebordet som er en 365 platform til dagtilbud.
03
Feb
2020

Nordic Cloud Technologies ApS

2020
I 2020 skiftede vi navn til Nordic Cloud Technologies ApS, som man kender det i dag.
03
Feb
2020

Sikker Fil

2020
Sikker Fil og Meddelelsesbog blev udviklet og sat i luften.
04
Jan
2021

Nordic Work Place 365

2021
I 2021 udviklede vi Nordic Work Place 365, som er en platform til virksomheder.
{

Et godt ”skin” er nødvendigt til den cloudløsning, som skolerne vælger. Den enkelte bruger skal ikke bøvle med en kompliceret og uforståelig brugerflade.

Skolebordet er med god grund et populært skin til Office 365. Det er fremtidens skole, vi her ser blive udrullet for øjnene af os. 

Læs mere

Længe har vi talt om skolen i skyen og bring your own device.

Skolebordet har nu ca. 150.000 brugere. Det vidner om, at ambitionerne er ved at blive indfriet og ført ud i virkeligheden.

Julich Wiberg
Salgschef, Microsoft Danmark

{

Vi oplevede, at mange (både elever og lærere) havde svært ved at arbejde med alle de mange muligheder Office 365 giver.

Så da vi blev introduceret for Skolebordet kunne vi se, at det ville give os en meget nemmere og mere struktureret måde at arbejde på

Læs mere

og det simple dokument flow i Skolebordet tiltalte os.

Samtidig havde vi en stor udfordring med at styre brugerne, og også her havde Skolebordet den helt rette løsning, da de automatisk henter data fra STIL, så klasser, elever og lærere struktureres korrekt.

Peder B. Pedersen
IT-konsulent, Viborg Kommune

{

Valget faldt på Skolebordet, da det var det, vores brugere ville ha’. Man er i et sikkert og velkendt miljø, hvor hele processen foregår.

Det er her læreren distribuere en opgave til eleverne, her eleverne løser opgaven alene eller sammen, her eleverne afleverer og her

Læs mere

læreren giver feed back.

Skolebordet er et dokumentværksted, som fodrer vores læringsplatform. Så på den måde er de to systemer et rigtig fint samspil.

Den ene forudsætter den anden. For at vi kan arbejde i læringsplatformen, skal vi have dokumenterne et sted fra. Og dem henter vi så i Skolebordet.

Sanne Kramer
Digital Læringskonsulent, Kolding Kommune