Find hvad du skal bruge

Skolebordet er skolens digitale indgangsvinkel til skoleuniverset, og hvad man har behov for på den digitale læringsplads, naturligvis med fuld integration til AULA.

Har din skole helt styr på at meddelelsesbog erstatter elevplan, og hvad det betyder for din løsning?

Vil du høre nærmere?

Kontakt Direktør Lars Christiansen på lars@nordiccloud.dk

eller +45 8177 1616 for en uforpligtende samtale.

Skolebordet

I dagens digitale Danmark, består en undervisers eller elevs hverdag, af at bruge mange forskellige online programmer og værktøjer, som det kan være svært at samle og holde styr på. Med skolebordet har vi prøvet at gøre det nemmere for jeres kommune og skoler at oprette og få et struktureret overblik på vigtige links og genveje.

Du får endvidere mulighed for at give jeres undervisere og elever, en nem tilgang til klassens filer, opgaver eller Teams, så man ikke skal huske hvor det nu lige var at man kunne få fat i en opgavebeskrivelse mv.

Vi sørger for få oprettet sikre fil placeringer, som er områder til eks. hver årgang eller institution, hvor fortrolige dokumenter kan placeres.

Hvordan virker Skolebordet

Det siger vores kunder

Med Skolebordet tilbydes kommuner og skoler en markant IT besparelse på infrastruktur, og Skolebordet understøtter på bedste vis ’bring your own devise’ på en sikker og effektiv måde.

Microsoft er ikke bare begejstret for Skolebordet, men vi ser løsningen som en unik mulighed for at leve op til kravene for Fremtidens Skole.