Sikker Fil

En intuitiv løsning til sikker fil og håndtering af børns filer mellem kommune, skole, dagtilbud og forældre

Komplet Sikker Fil løsning med vigtige integrationer

Denne overskuelige løsning sikrer hver eneste fil, mappe og fortroligt dokument om børn mod uønsket adgang.

Kun personer, som er blevet tildelt adgang, kan tilgå filerne, som til gengæld er arrangeret i et overskueligt system.

Nordic Clouds Sikker Fil er den perfekte løsning til at holde styr på data og undgå uønskede konsekvenser.

Få mere at vide om Sikker Fil

ringsted-kommune-case-sikker-fil

Sikker Fil løsningen bruges allerede af mange dagtilbud og skoler.

Læs om de forskellige funktioner, herunder widgets i AULA, som Sikker Fil indeholder – og hvordan der kan spares tusindvis af spildte kroner på licenser!

✔️ Spar udgifter på licenser til kommunes ESDH-system med vores direkte integration

Reducering af omkostninger og frigørelse af ressourcer til andre vigtige formål.

✔️ Del nemt read-only-filer med forældre i Aula via en widget

Forbedret kommunikation og deling af information med forældre på en sikker og kontrolleret måde.

✔️ Opret kommune-specifikke skabeloner og templates

Effektivisering af arbejdsprocesser og ensartet dokumenthåndtering på tværs af organisationen.

✔️ Automatisk kontrolleret deling til kun de involverede

Sikker og præcis deling af information, der minimerer risikoen for fejl og uautoriseret adgang.

✔️ Enkel journalisering via vores ESDH-integration til blandt andre Acadre, eDoc, SBSyS etc.

Spar tid og forbedr organiseringen af dokumenter og filer.

✔️ Automatisk tagging (labels) baseret på brug af skabeloner og templates

Forbedret organisering og kategorisering af dokumenter, hvilket letter genfinding, styring og kontrol.

✔️ Underretninger og Rive/kradse/slå-dokument mv. deles kun, og automatisk, med de rette involverede

Sikrer fortrolighed og beskyttelse af følsomme oplysninger ved kun at give adgang for relevante personer. Og ingen deling af dokumenter på ikke-sikre platforme.

Funktioner > Fordele

Rækken af fordele ved NCTs Sikker Fil-løsning er lang.

Sikker Fil er en effektiv løsning, der kan forvandle måden, hvorpå kommunen, skolen og dagtilbud håndterer børns filer og dokumenter.

Med en række innovative funktioner og fordele er Sikker Fil designet til at gøre sagshåndtering og kommunikation mere effektiv, sikker, mere brugervenlig og minimere risikoen for fejl.

Når I bruger Sikker Fil opnår I en strømlinet arbejdsgang, der sparer penge på licenser, sparer ressourcer, minimere fejl i journalisering og undgå GDPR-overtrædelser.

“Alle har taget godt imod systemet helt fra start, og vi får stadig begejstrede tilbagemeldinger. Det gælder både fra vores skoler og dagtilbud.”

– Emil Ellekrog Zeuthen, Pædagogisk IT-konsulent, Ringsted Kommune

Spar penge på ESDH-licenser

Med Sikker Fil kan du undgå dyre licenser til ESDH-systemet, da løsningen integreres direkte med kommunens ESDH-system.

Med vores løsning kan både lærer og skoleledere, direkte sende relevante dokumenter til kommunes ESDH-system.

Effektiv og enkel sagshåndtering

Sikker Fil gør det enkelt at journalisere direkte til kommunes ESDH-system som eksempelvis Acadre, eDoc, SBSyS m.fl samt dele filer mellem skole, dagtilbud, kommune og forældre via Aula, mens datasikkerheden opretholdes.

Få mere at vide om Sikker Fil

ringsted-kommune-case-sikker-fil
ringsted-kommune-ikon

Ansvarlig og effektiv digital håndtering hos Ringsted Kommune

Som mange andre kommuner ønskede Ringsted Kommune en ansvarlig og effektiv digital håndtering af skoler og dagtilbuds dokumenter og filer. Det er et behov, som kræver høj datasikkerhed og samtidig høj brugervenlighed, så filerne er nemme at tilgå for de personer, der behov for daglig adgang.

Skræddersyede skabeloner og templates

Opret kommune-specifikke skabeloner og templates, der gør det nemt, at organisere filer. Alle anvender de samme template eller skabeloner. Og de er altid i den seneste opdaterede version.

Rive/kradse/slå-dokumenter og underretninger

Sikker Fil sikrer, at underretninger som Rive/kradse/slå-dokumenter kun deles nemt og sikkert med de rette involverede parter. Ingen skal dele manuelt, eller på platforme, som ikke er sikre for fortrolige dokumenter.

 

N

Med Sikker Fil kan skoler og dagtilbud give adgangskontrol til de rette personer og sikre, at data kun kan ses af autoriserede personer

N

Sikker Fil kan integreres nemt i skolens og dagtilbud arbejdsprocesser og hjælpe med at holde styr på alle typer filer om det enkelte barn.

Få mere at vide om Sikker Fil

Formålet med Sikker Fil

Formålet med Sikker Fil er at sikre adgangen til børnemapper, ved at der automatisk skabes et dokumentområde ud fra data hentet direkte fra STIL. Dette område vil være adgangsbeskyttet, således det kun er de personer som i STIL er tilknyttet eleven, der vil få adgang til dokumenterne. Det kan fx. være en handleplan, underretning eller meddelelsesbog på det enkelte barn, som placeres i barnets mappe hvortil der udelukkende er adgang for relevante personer.

Med Sikker Fil løsningen, kan man give et dokument et mærkat (label), som foruden det rent visuelle at man kategoriserer sine dokumenter også udnytter den sikkerhedspakke fra Microsoft, som gør at filer som udgangspunkt krypteres og kun kan læses, af de personer man fra centralt hold har defineret må læse, redigere, dele eller evt. udskrive baseret på mærkatet.

Man kan kort sagt sikre sine filer fra at blive sendt ud i verden, for uanset hvem der åbner eller hvor man gør det, skal man indtaste sine login informationer for at dekryptere dokumentet.

N

Automatiske mærkater (Sensitivity Labels)

Et af de vigtige elementer i beskyttelse af oplysninger er definering af følsomheds-mærkater i kommunen. Et mærkat er i princippet et ”tag”, som I selv kan definere regler ud fra. Dette betyder, at man ikke vil kunne dele eller udskrive dokumentet.

Sikker Fil automatiserer tagging af dokumenter og kontrollerer deling til involverede parter for at undgå fejlhåndtering og fejldeling af filer.

N

Børnemapper

Lars Elevsen går i 3A på Blåbærhaven skole. 3A har 2 lærere der er tilknyttet klassen, nemlig Hanne Lærersen og Erik Lærersen og disse lærerer tildeles automatisk adgang til området Blåbærhaven 3A og kun til denne. Der oprettes automatisk børnemapper, der følger barnet/eleven fra vuggestue til 9. klasse.

N

Beskyttelse af informationer

Man kan definere at på udvalgte dokumentsteder (fx pædagogernes fortrolige dokumentsteder) er vi interesseret i at overvåge og dermed overholde GDPR reglerne, således at hvis der laves et dokument hvor der indtastes et CPR nummer, så tagges dokumentet automatisk med fortroligt mærkatet.

Få mere at vide om Sikker Fil

Komplet Sikker Fil-løsning med AULA widget og ESDH integration

Nordic Clouds Sikker Fil er den ideelle løsning for skoler og dagtilbud, der ønsker at beskytte data og undgå uønskede konsekvenser, samt gøre hele filhåndteringen mere enkel, ensartet og sikker.

nwp365-dashboard

“Overblikket er godt og organiseret, og genkendeligheden fra Microsofts design hjælper skoler og dagtilbud meget. Det er nemlig de samme funktioner og det samme udseende, som folk i forvejen kender fra Word og andre Microsoft-programmer.

– Emil Ellekrog Zeuthen, Pædagogisk IT-konsulent, Ringsted Kommune

Vil du have en uforpligtende snak?

Få mere at vide om Sikker Fil