Sikker fil

Styr på rettigheder og adgang

”Sikker fil" løsningen er et koncept, hvis formål er at sikre filer. Med et mærkat krypteres filerne og det sikres at de kun kan læses af de rette personer.

Man kan give et dokument et mærkat, som foruden det rent visuelle at man kategoriserer sine dokumenter også udnytter den sikkerhedspakke fra Microsoft, som gør at filer som udgangspunkt krypteres og kun kan læses af de personer man fra centralt hold har defineret må læse eller redigere, baseret på mærkatet.

Man kan kort sagt sikre sine filer fra at blive sendt ud i verden, for uanset hvem der åbner eller hvor man gør det, skal man indtaste sine login informationer for at dekryptere dokumentet.

Man kan ligeledes tilkøbe modulet ”Fortrolige mapper/børnemapper” som er et koncept hvis formål er at sikre adgangen til filer, ved at der automatisk skabes et dokumentsted (mappe) i SharePoint ud fra data fra STIL. Dette dokumentsted vil være adgangsbeskyttet, således det kun er personer der i STIL er tilknyttet eleven der vil få adgang til dokumenterne.

Vil du høre nærmere?

Kontakt Direktør Lars Christiansen på lars@nordiccloud.dk eller +45 8177 1616 for en uforpligtende samtale.