Styr på rettigheder og adgang

Løsningen er et koncept, hvis formål er at sikre filer. Filerne krypteres og sikres at de kun kan læses af de rette personer.

Formålet med fortrolige dokumenter er at sikre adgangen til mapper, ved at der automatisk skabes et dokumentsted (mappe) ud fra data fra STIL. Denne mappe vil være adgangsbeskyttet, således det kun er de personer som i STIL er tilknyttet eleven, der vil få adgang til dokumenterne. 

Det kan fx. være en handleplan til den enkelte elev eller medarbejder, som aktiveres i mapper med fortroligefiler som udelukkende medarbejderen og lederen må se.  

Med fortrolige dokumenter PLUS kan man give et dokument et mærkat (label), som foruden det rent visuelle at man kategoriserer sine dokumenter også udnytter den sikkerhedspakke fra Microsoft, som gør at filer som udgangspunkt krypteres og kun kan læses, af de personer man fra centralt hold har defineret må læse, redigere, dele eller evt. udskrive baseret på mærkatet. 

Man kan kort sagt sikre sine filer fra at blive sendt ud i verden, for uanset hvem der åbner eller hvor man gør det, skal man indtaste sine login informationer for at dekryptere dokumentet. 

Bemærk at adgang til ovenstående funktionalitet, forudsætter at din organisation anvender den rette Office 365 licens.

Vil du høre nærmere?

Kontakt Direktør Lars Christiansen på lars@nordiccloud.dk

eller +45 8177 1616 for en uforpligtende samtale.