Kundecase

ringsted-kommune-nct-ikon

Ringsted Kommune ønskede en ansvarlig og effektiv digital håndtering af skoler og dagtilbuds dokumenter og filer.

Et behov som kræver høj datasikkerhed og samtidig høj brugervenlighed, så filerne er nemme at tilgå for de personer, der behov for daglig adgang.

Høj brugervenlighed og bedre Sikker Fil-funktioner

Ringsted Kommune havde brug for brugervenlighed samt flere og bedre funktioner til deres sikker filhåndtering. Derfor har kommunen sammen med Nordic Cloud Technologies indgået et tæt samarbejde og implementeret systemet Sikre Filer til 8 folkeskoler, 3 specialskoler såvel som 24 dagtilbud.

Vi kalder vores løsninger for Skolebordet og Puslebordet, hvilket i Ringsted Kommunes hænder er blevet til Skolebordet og Tegnebrættet – målrettet henholdsvis skoler og dagtilbud – der har leveret de funktioner og den sikkerhed, som kommunen og systemets brugere savnede.

Få mere at vide om Sikker Fil

ringsted-kommune-case-sikker-fil

Løsningsmodel

Skolebordet til skoler og Tegnebrættet til dagtilbud er et Sikker Fil-system, der sikrer hver eneste fil, mappe og fortroligt dokument om børn mod uønsket adgang.

Kun personer, som er blevet tildelt adgang, kan tilgå filerne, som til gengæld er arrangeret i et overskueligt system, der er genkendeligt for alle, som har prøvet at arbejde med programmer fra Microsoft.

I systemet er der en skabelonløsning, hvor diverse dokumenter og skabeloner ligger ét sted – både de standardiserede og de individuelle for hver institution.

Filer om børn i skoleklasser og dagtilbud opbevares i komplet overensstemmelse med GDPR og datasikkerhed med senere mulighed for integration til kommunens ESDH-system.

Få mere at vide om Sikker Fil

Pædagogisk IT-konsulent, Emil Ellekrog Zeuthen siger følgende (Uddrag af citat):

Du kan læse hele Emil Ellekrog Zeuthens kommentar og case’en her

“Noget af det vigtigste ved Skolebordet og Tegnebrættet er, at det er blevet meget nemmere at føre dokumenter og informationer rundt mellem skoler på tværs af kommunen og dermed standardisere skabeloner, så alle kan bruge de samme…

…Overblikket er godt og organiseret, og genkendeligheden fra Microsofts design hjælper skoler og dagtilbud meget.

Det er nemlig de samme funktioner og det samme udseende, som folk i forvejen kender fra Word og andre Microsoft-programmer…

…Det er nemt at dele og standardisere skabeloner og dokumenter, hvilket er en kæmpe gevinst for tværfagligt samarbejde, som vi har fokuseret meget på i hele kommunen.

Der var en efterspørgsel efter basale funktioner, som kunne gøre brugeroplevelsen mere effektiv, overskuelig og sikker.

Emil Ellekrog Zeuthen, Pædagogisk IT-konsulent, Ringsted Kommune

Emil Ellekrog Zeuthen, Pædagogisk IT-konsulent, Ringsted Kommune

I Skolebordet og Tegnebrættet har de forskellige funktioner været på plads helt fra start, fordi vi har kørt et tæt samarbejde med Nordic Cloud Technologies om udviklingen. Derfor har vi ikke haft nævneværdige udfordringer med implementeringen. Tværtimod er alle virkelig glade for resultatet.”

“Alle filer og dokumenter ligger der, hvor man skal bruge dem. Det er nemt at dele og standardisere skabeloner og dokumenter.”

nwp365-dashboard

"Alle har taget godt imod systemet helt fra start, og vi får stadig begejstrede tilbagemeldinger. Det gælder både fra vores skoler og dagtilbud."

– Emil Ellekrog Zeuthen, Pædagogisk IT-konsulent, Ringsted Kommune

Vil du vide mere om Sikker Fil?

Bliv kontaktet uforpligtende

Få mere at vide om Sikker Fil