Kundecase

LEBA Innovation

Sådan fik vi løst Nordfyns Kommune udfordring med at nå ud til alle administrative brugere.

Nordfyns Kommunes udfordringer

Nordfyns Kommune stod over for en række udfordringer med dobbeltlicensiering og et behov for at digitalisere deres arbejdsprocesser.

Det førte til en stigning i omkostningerne og en lavere effektivitet blandt medarbejderne.

Forventninger om bedre økonomi, mere sikkerhed og flere digitaliseringsmuligheder er årsagerne til Nordfyns Kommunes implementering af skræddersyede Microsoft Office 365-løsninger på tværs af det pædagogiske og administrative it-miljø.

Prøv vores demo nu

Se hvordan Nordic Cloud sammen med Fellowmind løste Nordfyns Kommunes udfordring med “lette brugere”

Nordic Workplace 365 passede perfekt til Nordfyns Kommune

Nordic Workplace 365 var den perfekte løsning for Nordfyns Kommune. Det er en enkel og effektiv måde at arbejde med Microsoft 365 på, der skræddersyer brugerfladen til den enkelte bruger og giver nem adgang til dokumenter og filer på tværs af enheder og lokationer.

Rollebaseret adgang og automatiseret opdatering af skabeloner sikrer, at medarbejderne altid har adgang til de relevante dokumenter og filer.

N

Mindre bøvl. Mere mening

Kommunens it-strategi i kortform kan koges ned til sloganet “Mindre bøvl, mere mening”. Det betyder helt lavpraktisk, at man skal tage hver enkelt bruger i hånden og hjælpe vedkommende med at få så meget værdi ud af digitaliseringen som muligt.

Tina Wrøbel, IT Arkitekt EA hos Nordfyns Kommune, siger: “Traditionelt har vi nok primært betragtet Microsoft som en digital skrivemaskine. Men Office-pakken er meget mere end det. Vi er der slet ikke endnu, men på et tidspunkt skal vi have åbnet op for, at man kan tage flere redskaber i værktøjskassen i brug. Det kunne være sådan noget som Power BI eller Microsoft Planner.”

N

"Vi har bygget en trampesti"

Nordic Workplace 365 har først og fremmest været drevet af økonomiske hensyn og ønsket om at optimere deres licensering på tværs af de pædagogiske og administrative brugere – blandt andet for at undgå dobbeltlicensering af den samme bruger i de to forskellige miljøer.

Nordfyns Kommune har også set den nye investering som en måde at give de lette brugere en nemmere vej til at digitalisere deres arbejdsprocesser.

“Jeg plejer at sige, at det, vi har bygget til dem, er en trampesti, de bare skal følge. I Nordfyns Kommune har vi jo allerede forholdt os til, hvilket it-sikkerhedsniveau vi ønsker. Det er hele den forståelsesramme, de bliver præsenteret for, så de ikke selv skal forholde sig til sådan noget som GDPR-regler,” siger Tina Wrøbel.

Prøv vores demo nu

Én indgang for alle medarbejdere baseret på deres roller

nwp365-dashboard

"Brugergrænsefladen i Nordic Workplace 365 er meget simpelt bygget op. Alt det, de ikke behøver at forholde sig til, er skrællet væk. Vi har tilpasset sikkerheden og systemadgangene specifikt til deres hverdag."

– Tina Wrøbel, IT-arkitekt EA, Nordfyns Kommune

Prøv en gratis demo-adgang nu!

Prøv vores demo nu