Kundecase

LEBA Innovation

Nordic Workplace 365 har strømlinet LEBA INNOVATIONs IT-setup på tværs af lande, afdelinger og kompetencer

Hvad har LEBA fået ud af at bruge Nordic Workplace 365?

  • Skræddersyet setup, der imødekommer medarbejdernes forskellige behov
  • Enkel og intuitiv indgang til én fælles IT-platform baseret på Microsoft 365
  • Samlet alle digitale arbejdsværktøjer ét sted
  • Oplæring i IT til nye medarbejdere er blevet lettere og ensartet på tværs af virksomheden. Uanset medarbejderens IT-kompetencer
  • Data gemmes og opdateres synkront

Prøv vores demo nu

LEBAs udfordringer før Nordic Workplace 365

LEBA Innovation har medarbejdere fordelt i flere lande og med forskellige professioner. Det gjorde det hurtigt uoverskueligt, at bruge de samme Microsoft 365 værktøjer på en ensartet og effektiv måde.

Den daglige IT-rutine var, med andre ord, ustruktureret og forskellig fra medarbejder til medarbejder – og det var her Nordic Workplace 365 fik sat denne struktur.

Links, filer og mapper blev gemt lokalt på kryds og tværs, der blandt andet udgjorde et problem for IT-sikkerheden. Og når en medarbejder skulle bruge et dokument vidste de ikke om det rent faktisk var den rigtige version eller en forældet.

Samt onboarding af nye medarbejdere kunne udgøre en betydelig del af ressourcerne hos IT-afdelingen.

N

Skræddersyet platform for Microsoft 365-produkter

Nordic Workplace 365 gav et 100% skræddersyet IT-setup, der imødekommer de forskellige behov, som hver medarbejder i hvert enkelt land har behov for, når de arbejder med Microsoft 365.

Hver afdeling i hvert land fik en unik, tilpasset version af platformen. Rammen er den samme, men for hvert land er der foretaget individuelle sprogversioner.

N

Simpelt for den enkelte bruger

Mere enkelt at samle alt fra Microsoft 365 på én fælles IT-platform.

LEBA fik et fælles ståsted, når det handlede om arkiver, links, programmer og skabeloner. Gav stor effekt både i det daglige arbejde, men også ved opstarten af nye medarbejdere.

Nordic Workplace 365 gør dagligdagen med IT mere enkel og medarbejderne kunne hurtigt danne sig et overblik over, hvilke digitale værktøjer, de skulle tage i brug via det simple interface.

N

Agil platform

Platformen er agil og kan tilpasses skiftende behov, der opstår – hvad enten det er blandt LEBAs danske medarbejdere eller de øvrige kontorer i udlandet, som fx den nye franske afdeling.

Dermed er Nordic Workplace 365 skalerbar til alle virksomheder uanset størrelse og vækstpotentiale.

Prøv vores demo nu

ALDRIG har Microsoft 365 været så overskuelig og enkel!

nwp365-dashboard

"Hele koncernen har et fælles ståsted, når det handler om arkiver, links, programmer og skabeloner. Det har en kæmpe effekt både i det daglige arbejde, men også ved opstarten af nye medarbejdere."

– LEBA INNOVATION

Prøv en gratis demo-adgang nu!

Prøv vores demo nu