5. januar 2023

Mindre bøvl, mere mening

Forventninger om bedre økonomi, mere sikkerhed og flere digitaliseringsmuligheder er årsagerne til Nordfyns Kommunes implementering af skræddersyede Microsoft 365 løsninger på tværs af det pædagogiske og administrative it-miljø.

Løsningen hedder Nordic Workplace 365 og er skræddersyet til at dække behovet for kommunens cirka 900 lette brugere – eksempelvis sosu’er og teknisk personale – som ikke er digitale verdensmestre og ikke bruger en computer som deres primære arbejdsredskab, men som stadig har behov for sikker mailhåndtering, sikre adgange til et fagsystem m.m.

Tina Wrøbel, it-arkitekt EA i Nordfyns Kommune, har stået i spidsen for implementeringsprojektet.

Brugergrænsefladen i Nordic Workplace 365 er meget enkelt bygget op. Alt det, de ikke behøver at forholde sig til, er skrællet væk. Vi har tilpasset sikkerheden og systemadgangene specifikt til deres hverdag. Jeg plejer at sige, at det, vi har bygget til dem, er en trampesti, de bare skal følge. I Nordfyns Kommune har vi jo allerede forholdt os til, hvilket it-sikkerhedsniveau vi ønsker. Det er hele den forståelsesramme, de bliver præsenteret for, så de ikke selv skal forholde sig til sådan noget som GDPR-regler,” siger Tina Wrøbel.

Læs hele artiklen fra Nordfyns Kommune hos Microsoft via nedestående link.

https://pulse.microsoft.com/da-dk/?post_type=post&p=771698