Sikker Fil

Fortrolige Dokumenter

Intuitiv løsning til sikker håndtering af filer for skoler og institutioner

Beskyt dine elevers og personales data: Nordic Clouds Sikker Fil kan hjælpe dig!

Beskyttelse af elevers og personales data er vigtigt for enhver skole!

Uden den rette beskyttelse kan data blive kompromitteret, hvilket kan resultere i alvorlige konsekvenser.

Nordic Clouds Sikker Fil er den perfekte løsning til at beskytte data og undgå uønskede konsekvenser.

Læs mere om, hvordan Sikker Fil kan hjælpe skoler med at beskytte elevers og personales data effektivt.

Prøv vores demo nu

Beskyt elevernes og personalets data: Overhold persondataforordningen

Som skole er det vigtigt at overholde persondataforordningen for at beskytte elevers og personales data. Persondataforordningen indeholder en række krav, som skoler skal opfylde.

Nordic Clouds Sikker Fil kan hjælpe skoler med at overholde forordningen og samtidig beskytte elevers og personales data.

Hvordan kan Sikker Fil så hjælpe med, at opfylde kravene på en simpel og effektiv måde?

N

Med Sikker Fil kan skoler give adgangskontrol til de rette personer og sikre, at data kun kan ses af autoriserede personer

N

Sikker Fil kan integreres nemt i skolens arbejdsprocesser og hjælpe med at forebygge og reagere på datahændelser, som kan påvirke skolens sikkerhed og overholdelse af forordningen

Prøv vores demo nu

Formålet med fortrolige dokumenter

Formålet med fortrolige dokumenter er at sikre adgangen til mapper, ved at der automatisk skabes et dokumentsted (mappe) ud fra data fra STIL. Denne mappe vil være adgangsbeskyttet, således det kun er de personer som i STIL er tilknyttet eleven, der vil få adgang til dokumenterne.

Det kan fx. være en handleplan til den enkelte elev eller medarbejder, som aktiveres i mapper med fortroligefiler som udelukkende medarbejderen og lederen må se.

Med fortrolige dokumenter PLUS kan man give et dokument et mærkat (label), som foruden det rent visuelle at man kategoriserer sine dokumenter også udnytter den sikkerhedspakke fra Microsoft, som gør at filer som udgangspunkt krypteres og kun kan læses, af de personer man fra centralt hold har defineret må læse, redigere, dele eller evt. udskrive baseret på mærkatet.

Man kan kort sagt sikre sine filer fra at blive sendt ud i verden, for uanset hvem der åbner eller hvor man gør det, skal man indtaste sine login informationer for at dekryptere dokumentet.

N

Mærkater (Sensitivity Labels)

Et af de vigtige elementer i beskyttelse af oplysninger er definering af følsomhedsmærkater i jeres organisation. Et mærkat er i princippet et ”tag”, som i som organisation kan definere regler ud fra.

Dette betyder, at man ikke vil kunne dele eller udskrive dokumentet. Hvis man får delt vil dokumentet være en sort side hos modtageren.

N

Børnemapper

Lars Elevsen går i 3A på Blåbærhaven skole. 3A har 2 lærere der er tilknyttet klassen, nemlig Hanne Lærersen og Erik Lærersen og disse lærerer tildeles automatisk adgang til mappen Blåbærhaven 3A og kun til denne.

Der oprettes automatisk børnemapper, der følger barnet/eleven fra vuggestue til 9. klasse.

N

Beskyttelse af informationer

Man kan definere at på udvalgte dokumentsteder (fx pædagogernes fortrolige dokumentsteder) er vi interesseret i at overvåge og dermed overholde GDPR reglerne, således at hvis der laves et dokument hvor der indtastes et CPR nummer, så tagges dokumentet automatisk med Fortroligt mærkatet.

Prøv vores demo nu

Vil du beskytte dine elevers og personales data effektivt?

Så er Nordic Clouds Sikker Fil løsningen for dig. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Sikker Fil kan hjælpe din skole med at beskytte data og overholde persondataforordningen.

nwp365-dashboard

"Brugergrænsefladen i Nordic Workplace 365 er meget simpelt bygget op. Alt det, de ikke behøver at forholde sig til, er skrællet væk. Vi har tilpasset sikkerheden og systemadgangene specifikt til deres hverdag."

– Tina Wrøbel, IT-arkitekt EA, Nordfyns Kommune

Prøv en gratis demo-adgang nu!

Prøv vores demo nu