Sikker Fil

Intuitiv løsning til sikker håndtering af filer om børn for skoler og dagtilbud

Hvordan holder du styr på ALLE filer om det enkelte barn: Nordic Clouds Sikker Fil kan hjælpe dig!

Denne overskuelige løsning sikrer hver eneste fil, mappe og fortroligt dokument om børn mod uønsket adgang.

Kun personer, som er blevet tildelt adgang, kan tilgå filerne, som til gengæld er arrangeret i et overskueligt system.

Nordic Clouds Sikker Fil er den perfekte løsning til at beskytte data og undgå uønskede konsekvenser.

Læs mere om, hvordan vi med Sikker Fil kan hjælpe skoler og dagtilbud med at holde styr på ALLE barnets typer filer effektivt.

Få mere at vide om Sikker Fil

ringsted-kommune-case-sikker-fil

Ansvarlig og effektiv digital håndtering hos Ringsted Kommune

Som mange andre kommuner ønskede Ringsted Kommune en ansvarlig og effektiv digital håndtering af skoler og dagtilbuds dokumenter og filer. Det er et behov, som kræver høj datasikkerhed og samtidig høj brugervenlighed, så filerne er nemme at tilgå for de personer, der behov for daglig adgang.

Få styr på filer om barnet

Som skole og dagtilbud er det vigtigt at holde styr på filer om barnet, uanset hvilken baggrund og filtype om barnet det omhandler. Nordic Clouds Sikker Fil kan hjælpe skoler og dagtilbud med at holde styr på alle typer filer om det enkelte barn. Hvordan kan Sikker Fil så hjælpe med, at opfylde kravene på en simpel og effektiv måde?

N

Med Sikker Fil kan skoler og dagtilbud give adgangskontrol til de rette personer og sikre, at data kun kan ses af autoriserede personer

N

Sikker Fil kan integreres nemt i skolens og dagtilbud arbejdsprocesser og hjælpe med at holde styr på alle typer filer om det enkelte barn.

Få mere at vide om Sikker Fil

Formålet med Sikker Fil

Formålet med Sikker Fil er at sikre adgangen til børnemapper, ved at der automatisk skabes et dokumentområde ud fra data fra STIL. Dette område vil være adgangsbeskyttet, således det kun er de personer som i STIL er tilknyttet eleven, der vil få adgang til dokumenterne. Det kan fx. være en handleplan, underretning eller meddelelsesbog på det enkelte barn, som placeres i barnets mappe hvortil der udelukkende er adgang for relevante personer.

Med Sikker Fil løsningen, kan man give et dokument et mærkat (label), som foruden det rent visuelle at man kategoriserer sine dokumenter også udnytter den sikkerhedspakke fra Microsoft, som gør at filer som udgangspunkt krypteres og kun kan læses, af de personer man fra centralt hold har defineret må læse, redigere, dele eller evt. udskrive baseret på mærkatet. Man kan kort sagt sikre sine filer fra at blive sendt ud i verden, for uanset hvem der åbner eller hvor man gør det, skal man indtaste sine login informationer for at dekryptere dokumentet.
N

Mærkater (Sensitivity Labels)

Et af de vigtige elementer i beskyttelse af oplysninger er definering af følsomhedsmærkater i kommunen. Et mærkat er i princippet et ”tag”, som i selv kan definere regler ud fra. Dette betyder, at man ikke vil kunne dele eller udskrive dokumentet.
N

Børnemapper

Lars Elevsen går i 3A på Blåbærhaven skole. 3A har 2 lærere der er tilknyttet klassen, nemlig Hanne Lærersen og Erik Lærersen og disse lærerer tildeles automatisk adgang til området Blåbærhaven 3A og kun til denne. Der oprettes automatisk børnemapper, der følger barnet/eleven fra vuggestue til 9. klasse.
N

Beskyttelse af informationer

Man kan definere at på udvalgte dokumentsteder (fx pædagogernes fortrolige dokumentsteder) er vi interesseret i at overvåge og dermed overholde GDPR reglerne, således at hvis der laves et dokument hvor der indtastes et CPR nummer, så tagges dokumentet automatisk med fortroligt mærkatet.

Få mere at vide om Sikker Fil

Vil du også bedre holde styr alle barnets filer effektivt?

Så er Nordic Clouds Sikker Fil løsningen oplagt for dig. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan Sikker Fil kan hjælpe din skole eller dagtilbud med at holde styr på alle barnets filer.

nwp365-dashboard

“Alle har taget godt imod systemet helt fra start, og vi får stadig begejstrede tilbagemeldinger. Det gælder både fra vores skoler og dagtilbud.”

– Emil Ellekrog Zeuthen, Pædagogisk IT-konsulent, Ringsted Kommune

Vil du have en uforpligtende snak?

Få mere at vide om Sikker Fil